Zyrtare: Ky është klubi më i mirë në Europë

UEFA ka dalë me renditjen e klubeve më të mira në Europë.

Periskopi.com Sporti

Real Madridi është i pari në këtë listë, i ndjekur nga Bayern Munich dhe Barcelona.

Real Madrid CF, 153.828 pikë

FC Bayern München, 141.671

FC Barcelona, 138.828

Club Atlético de Madrid, 125.828

Juventus, 118.366

Paris Saint-Germain, 117.066

Borussia Dortmund, 114.671

Chelsea FC, 104.821

SL Benfica, 104.399

Sevilla FC, 102.828