Zhduket një nëntëvjeçar në Istog (Foto)

Valbon Miftaraj, nëntëvjecar, nga fshati Serbobran i komunës së Istogut është zhdukur më datën 23 të këtij muaji.

Periskopi.com Lajme

Prindërit e tij, Shefqeti dhe Remzija kanë deklaruar se një javë para zhdukjes të së birit, ata kanë streguar një grua me emrin Lendita Hasani.

Pas qëndrimit tek ta, Lendita bashkë me foshnjën e saj dhe Valbonin janë zhdukur në drejtim të panjohur.

Ata dyshojnë se ajo u ka marrë të birin dhe është duke kërkuar lëmoshë në ndonjë nga komunat e Kosovës, gjithmonë duke iu referuar një njoftimi të Voice of Roma, Ashkali and Egyptians, raporton Klan Kosova.

15224815-10210282487195015-1056702271-o-1-1480433621-6948762