Xhavit Drenori rrëfen historinë e ndryshimit të mbiemrit

Kandidati i pavarur për kryetar të Drenasit, Xhavit Drenori, e ka treguar historinë e mbiemrit të tij.

Periskopi.com Lajme

Ai  ka rrëfyer se  fillimisht e ka pasur mbiemrin Avdyli.

“Në vitin 2008, unë dhe bashkëshortja kemi vendos që të bëjmë diçka të veçante dhe erdhëm në përfundim që ti lëmë paraardhësve tanë një mbiemër tjetër me kuptim”.

“Pas 2-3 muajve vendosmë për mbiemrin Drenori, që i ka tri shkronjat e para të Drenicës, vendlindjes sime”.