Vidhet flamuri i Kosovës që u planifikua të ngritej “te rrethi” në Prishtinë

Periskopi.com Lajme

Derisa zjarrfikësit po bëheshin gati ta nxirrnin flamurin shtetëror nga një veturë në të cilën po mbahej, ai është vjedhur.

Në ndërkohë është shtuar numri i qytetarëve dhe është shtuar edhe qarkullimi i veturave “Te Rrethi”./koha.net/