Tronditëse: Burrat rrahin në mënyrë brutale një grua dhe djalin e saj (Video, +18)

Periskopi.com +18

Një nënë dhe djali i saj adoleshent, janë rrahur në mënyrën më brutale të mundshme nga një grup burrash të cilët vazhdimisht i godisnin me karrige të hekurta në kokë – e gjithë kjo ndodhi pas një mosmarrëveshje në një kënd të lodrave.