Toyota me muze sekret, ku ndodhen mbi 100 vetura të rralla (Foto)

Në selinë e kompanisë Toyota në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara, ndodhet një muze sekret ku gjendet koleksioni i makinave që kapë vlerën e miliona dollarëve.

Periskopi.com Tech/Auto

Në këtë godinë, që nga pjesa e jashtme nuk dallon nga ndonjë ndërtesë e zakonshme, nuk duket se brenda mund të ketë vetura të rralla dhe që janë në gjendje të përkryer, transmeton Telegrafi.

Fillimisht, ky vend është shfrytëzuar nga kompania për të lënë disa nga automobilat që nuk kanë dashur t’i shesin, por me rritjen e ekzemplarëve është hapur si muze që nga viti 2000.

Të interesuarit mund të shkojnë pranë këtyre modeleve që i përkasin kohërave të ndryshme të prodhuesit, por nuk bën të hipin në to.

Në fotografitë e postuara më poshtë, mund t’i shihni disa nga to. /Telegrafi/

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-10

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-11

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-7

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-8

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-9

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-3

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-4

toyota-me-muze-sekret-ku-ndodhen-me-se-100-vetura-te-rralla-foto-5