Tollovisë në Veternik i vjen fundi, rruga bëhet me 8 korsi

Ministria e Infrastrukturës do ta fillojë zgjerimin e rrugës nga Prishtina në drejtim të Veternikut.

Periskopi.com Lajme

 

Ky projekt i ministrisë tashmë e ka marrë edhe pëlqimin e Komunë së Prishtinës.

Rruga do të jetë që e pajisur me trotuare, shtegun për biçikleta, me ndriçim publik, ndriçim në kahjet e rrugës dhe ndriçim për këmbësorë.

Kjo punë pritet të kushtojë 4.1 milionë euro dhe tenderi për të tashmë është hapur.