A po martohet Vali Corleone? (Foto)

Periskopi.com Showbiz

Duke u thirrur në emer të kingut u bë i njohur për publikin duke treguar histori që as sot nuk e dimë nesë ato janë të vërteta

Valentino Corleone, e që shumica e njohin si Prince Corleone, duket që do të martohet.

Të paktn kështu shihet në  një fotografi të siguruar nga telegrafi ku vetyura e tij mban tabelat  i madhi dhe i pakapshmi duket se është martuar.

Kështu së paku dallohet nga një foto që ka siguruar Telegrafi, ku vetura Jaguar e Valit është me tabelat “Urime Martesën” .

Ai deri me tani ka mohuar të ketë lidhje dashurie që do të finalizohej më një martes.

Periskopi.com ka provuar të kontaktoje me Prince Valentino Corleone por kjo ishte e pamundur.

vali