Përplasen keq Driton Selmanaj dhe Memli Krasniqi (Video)

Periskopi.com Lajme

Analisti Driton Selmanaj i është drejtuar Memli Krasniqit në emisionin ‘CLIK’ në RTV21,  duke thënë se Partia Demokratike e Kosovës e ka tradhtinë standard të të sjellurit politik .

“Ju s’dini ndryshe, ta demaskojmë situatën skenar i përgatitur në mënyrë perfide, i organizun në mënyrë përfide i realizun me sukses”, ka thënë ndër të tjerash Selmanaj.

Në anën tjetër Krasniqi iu ka drejtuar Selmanajt duke e thënë se ai i ka folur pesë rrena.

“Pse po bohesh nervoz bash për LDK-në ti?”, ka pyetur Krasniqi.

Përplasjet e tyre kanë vazhduar deri në atë pikë sa Selmanaj i thotë Krasniqit se ka lëndë në gjykatë për kohën kur ka qenë Ministër i Kulturës.

 

Keni kujdes! Personat e këtyre profesioneve TRADHTOJNË më së shumti…

Nëse jeni duke kërkuar për një partner që nuk do t’ju tradhtojë kur nuk jeni në shtëpi, atëherë duhet të keni pak kujdes me anën profesionale të partnerit.

Periskopi.com Uncategorized

Vendet moderne të punës janë të mbushura me drama, thashetheme dhe afera të zemrës. Prandaj, një anketim i ri ka kërkuar nga 5,658 gra të tregojnë për profesionet më kurorëshkelëse, transmeton Telegrafi.

Në fillim të listës gjenden personat e punësuar në banka dhe shitblerësit e aksioneve.

Këto janë profesionet ku partnerët tradhtojnë më së shumti, sipas renditjes:

– Profesionet financiare (personat e punësuar në banka, shitblerësit e aksioneve, analistat etj.)

– Profesioni i aviacionit (pilotët, stjuardesat etj.)

– Profesioni i shëndetësisë (doktorët dhe infermieret)

– Bizneset (drejtorët, menaxherët dhe sekretaret)

– Sportistët (atletët, trajnerët etj.)

– Artistët (këngëtarët, modelet, aktorët, fotografët etj.)

– Industria e jetës së natës (DJ-ët, vallëzuesit dhe kamerierët)

– Personat e profesionit ligjor (avokatët, sekretaret, gjyqtarët, prokurorët etj.)

– Profesioni i komunikimit (gazetarët, zyrtarët e marrëdhënieve publike etj.)