Të burgosurit e Dubravës kërcënojnë me grevë

Kuvendi i Kosovës ka dështuar sërish sot ta miratojë projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale.

Periskopi.com Lajme

Lidhur me këtë ka reaguar Këshilli Organizativ i të Burgosurve në Dubravë.

Në reagimin e tyre, thuhet: “Reagojmë ashpër me mos miratimin e ligjit në lexim të dytë mbi ekzekutimin e sanksioneve penale. Jemi shumë të indinjuar me mos votimin e këtij ligji. Ne po ju japim edhe një javë, e po që se nuk votohet edhe në javën që vjen, do të hyjmë në grevë të gjithë të burgosurit”

Ekskluzive: Të burgosurit teksa dalin nga dhomat në ditën kur vdiq Astrit Dehari (Video)

Klan Kosova ka siguruar pamjet teksa të burgosurit dalin nga dhomat e tyre në burgun e Prizrenit për të shkuar në shëtitje.

Periskopi.com Lajme

Shumë të burgosur shihen teksa dalim jashtë, dhe gardiani teksa kontrollon dhomat njërën pas tjetrës.

Madje në pamjet nga kamerat e sigurisë shkruan se ora është 14:50 kur ata fillojnë të dalin në shëtitje, dhe shkruan data 5 nëntor, që nënkupton që dita kur ai është gjetur i vdekur./ Periskopi