Mësohet çfarë kuptimi ka emri i vajzës së dytë të Teutës

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi, vajzën e dytë të cilën e solli në jetë të hënën, e ka pagëzuar me emrin.

Periskopi.com Showbiz

Emër ky që krijoi paqartësi të mëdha tek adhuruesit e Teutës. Përveç urimeve, iu adresuan edhe pyetje të shumta e në lidhje me kuptimin e emrit.

Por ata ende nuk kanë marrë ndonjë përgjigje nga aktorja, e cila natyrisht ia di kuptimin e emrit që ia ka vënë vajzës.

Kështu që me një kërkim në internet, del se emri Kaia është fjalë grekë dhe ka kuptimin e “i/e pastër”.

Teuta Krasniqi sjell në jetë edhe në vajzë

Këngëtarja dhe aktorja Teuta Krasniqi ka lindur edhe fëmijën e dytë.

Periskopi.com Showbiz

Telegrafi mëson se ajo ka sjell në jetë një vajzë që do ta pagëzojnë me emrin Kaja.

Teuta ka sjell në jetë një vajzë nga lidhja me të dashurin e saj, Adonisin.

Ndryshe, Teuta prej martesës së parë me këngëtarin Blerim Muharremi-Blero ka vajzën e quajtur Tara.