Raporti i Inspektoratit të MD-së në rastin Dehari, si u gjet ai nga shokët e dhomës (Dokument)

Inspektorati i Ministrisë së Drejtësisë ka kryer inspektimin e rastit të vdekjes së Astrit Deharit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Periskopi.com Lajme

Në raport sqarohet në tërësi se si ka ndodhur rasti i vdekjes dhe si është gjetur i ndjeri Dehari, transmeton Koha.net.

Raporti i plotë në tërësi: 2016112320040568620161123200411169201611232004218842016112320043236220161123200441419