Foto e rrallë : Shkolla e parë e futbollit në Vushtrri

Vushtrria përveçse një qytet i lashtë, mbetet edhe vatër e rëndësishme e sportit.

Periskopi.com Sporti

Një foto që ka siguruar Vushtrriaonline tregon gjeneratë e parë të Shkollës së Futbollit në Vushtrri të viteve 1971/1972.Vlen të ceket që themelues i kësaj shkolle ishte Xhemajl Abazi.

Në foto janë edhe gjenerata e parë e kësaj shkolle janë, nga e majta Orhan Dubovci, Shaban.. portier, Shemsedin Preteni, Naser Rexhepi, Ibrahim Zeneli, Selatin Salihu, ulur nga e majta, Fadil Lutolli, Lefter Prishtina, Shemsedin Zeneli, Rushit Preteni dhe Shemsedin Mulaku.