Breshka më e lumtur në botë: Shihni si e përjeton seksin (Foto)

A ju ka rastisur të shihni breshka teksa bëjnë seks?

Periskopi.com Fun

Ky fotograf e ka bërë dhe ka mbetur i habitur.

Paul Williams thotë se ka shëtitur dhjetëra vende, por ky rast në Afrikën e Jugut i mbeti në mendje.

Breshka-leopard po e shijonte shumë seksin dhe kjo duket nga fotot.

Breshkat meshkuj rënkojnë gjatë seksit, por jo ato femra.

Breshkat-leopard peshojnë deri në 55 kg. /mapo/

b1

b2

b3