Komisioni Evropian nesër publikon raportin për Kosovën 2016

Komisioni Evropian do t’a publikojë raportin e tij mbi Kosovën nesër, 9 nëntor 2016.

Periskopi.com Lajme

Ja agjenda:

11.30 Dorëzimi zyrtar i Raportit të Kosovës tek Kryeparlamentari Kadri Veseli

12:15 Dorëzimi zyrtar i Raportit të Kosovës tek Kryeministrit Isa Mustafa

13.00 Konferencë për shtyp nga Komisioneri për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit Johannes Hahn/Transmetim i drejtpërdrejt i konferencës për shtyp i komesionerit nga Brukseli

Qendra Informative dhe Kulturore e Bashkimit Evropian (EUICC)

13.15 Konferencë për media nga Shefja e Zyrës së BE-së/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së Nataliya Apostolova

Qendra Informative dhe Kulturore e Bashkimit Evropian (EUICC)/ Periskopi