E rrallë: Harta e Shqipërisë shfaqet në qiell në një formë krejt të veçantë (Foto)

Periskopi.com Fun

Kjo është padyshim një foto e rrallë.

Në qiell shfaqet harta e  Shqipërisë, formuar prej një reje dhe e ndriçuar pas nga dielli.

Shikoni foton

UFO në Vjenë, alarmohen banorët dhe telefonojnë policinë (Video)

Banorët austriakë janë tronditur kur mbi qytetet Vjenë dhe Graz është fotografuar një pikë e shndritshme që ngjasonte me UFO-t.

Periskopi.com Lajme

Video është publikuar në internet dhe shumë njerëz janë skeptikë se çfarë është në fakt ajo dritë.

Banorët njoftuan policinë pasi vunë re objektin e shndrritshëm dhe misterioz.

Zyrtarët lokalë nuk kanë dhënë asnjë shpjegim për këtë, ndërsa të tjerë thonë se objekti ishte një helikopter i vogël që kontrollohej me telekomandë.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjpYGtO1BaI