Portreti i Donald Trump me 500 penisë

Janë disa penisë në gojën e Donald Trumpit. Ka në flokët e tij, në sytë e tij, në hundë, në veshët e tij, në fakt, ata ndodhen gjithandej portretit të Donald Trumpit nga "Homo-Power", përdorues i Tumblr (webfaqe per bllogerë), përcjellë Periskopi

Periskopi.com +18

Media është mesazhi???

“Homo -Power” është frymëzim nga një portret i mëparshëm i një politikani republikan, siç e shpjegon ai:

Një herë dikush e bëri një fotografi mozaik të një republikanit konservator Rick Santorum duke përdorur imazhe pornografike. Mendova të bëjë një më të mirë. Unë ua kam sjellur një fotografinë e Donald Trumpit dhe po ua themë nga qfarë është bërë në të vërtetë. Fotografia mozaik e Trumpit është bërë nga 500 penisë të fotografuar, përcjellë Periskopi

Për ata që duan të shikojnë nga afër 500 penisët e fotografuar ja ku janë fotografitë:

0trump500d 01trump500d2 00cudicktrump00 001trumpdickport12