Rama ankohet për portalet edhe në Gjermani: Deformojnë realitetin

Kryeministrit Rama s’i ka dalë akoma inati me portalet dhe kjo nga inati sepse një pjesë të tyre nuk i kontrollon dot. Edhe gjatë qëndrimit në Gjermani, në intervistën që dha për Deutsche Welle në shqip, Rama përmendi portalet.

Periskopi.com Lajme

Këto të fundit sipas tij deformojnë realitetin.

Më poshtë pyetja e gazetarit dhe përgjigja e Ramës.

Ju keni marrëdhënie shumë të mira me homologun serb Aleksander Vuçiq. Por nga jashtë duket se në marrëdhëniet bilaterale kur ju afroheni me Serbinë zemërohet Kosova dhe kur ju angazhoheni për Kosovën zemërohet Serbia. Si mund të dilni nga kjo dilemë, ose si e shihni rolin tuaj në këtë raport triangular?

Ju siguroj, që portalet nuk janë pasqyrë besnike e realitetit, përkundrazi janë një pasqyrë ku duhet parë me shumë kujdes, sepse mund të marrësh një pamje shumë të deformuar të realitetit. Nuk ka asnjë problem në këtë marrëdhënie, që ju e quani triangulare. Përkundrazi besoj, që kemi një bashkëpunim dhe një mirëkuptim fantastik me presidentin, me kryeministrin dhe me institucionet e Kosovës. Në kuadër të këtij bashkëpunimi e mirëkuptimi sigurisht që ne bisedojmë e koordinojmë edhe përqasjen tonë ndaj Serbisë apo ndaj kujtdo qoftë në momente të caktuara kur kjo është e nevojshme./ Lapsi

Kryeministri shqiptar sulmon portalet, përmend edhe plumba

Periskopi.com Lajme