Këto janë policet më seksi shqiptare (Foto)

Ato duken si modele kur pozojnë para kamerës dhe janë vërtet të bukura.

Periskopi.com Showbiz

Ato janë police dhe këtë detyrë kanë, e këtë herë nuk bëhet fjalë për police të huaja, por për vajza shqiptare që janë në radhët e organeve të rendit.

Fotot janë marrë nga një faqe në Facebook, që rendiste policet më të bukura të policisë shqiptare.

Shpresojmë që policet të jenë efikase e të forta ashtu si bukuria e tyre rrezatuese.

 

police-1

police-2

police-3

police-4

police-5

police-6

police-7

police-8

police-9

police-10