Ahmeti e quan tmerr përfaqësimin e Kosovës për kod telefonik

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka shkruar në llogarinë e tij në Facebook në lidhje me kodin telefonik të Kosovës.

Periskopi.com Lajme

Ai ka thënë se Serbisë do t’i krijohen favore dhe të gjitha ato që t’i lejojnë Kosovës të ketë kod telefonik. E këtë përfaqësim të Kosovës, ai e quan tmerr.

“Thirrjet telefonike në mes të qyteteve në Serbi dhe qyteteve në Kosovë do te trajtohen si lokale. Serbia do ti ruaj asetet e veta në Kosovë e po ashtu do të ketë licence për operatorë serb brenda Kosovës. E për këto favore Serbia do t’i lejojë Kosovës ta ketë kodin telefonik. Pra ata e lejojnë. Tmerr çfarë përfaqësimi!”, ka shkruar Ahmeti.