Alarmante/ Reshjet dëmtojnë pendën e Mirushës, rrezikon të shembet (Video)

Mirusha është në rrezik.

Periskopi.com Lajme

Liqeni është mbushur si asnjëherë më parë dhe penda është dëmtuar dhe ka rrezik të shembet.

Kërkohet ndërhyrje e institucioneve qendrore dhe lokale që të merren masa, në të kundërtën rrezikohet të ndodh ndonjë tragjedi, raporton Malisheva

Vetëm 200 metra nën pendë ndodhet fshati Mirusha i cili rrezikohet i tëri./Periskopi