Paul Nuttall, kreu i ri i UKIP

Paul Nuttall është zgjedhur udhëheqësi i Partisë së Pavarësisë në Mbretërinë e Bashkuar, duke zëvendësuar Nigel Farage. Por çfarë dimë për të?

Periskopi.com Lajme

Paul Nuttall është i zemëruar me politikanët të cilët mendojnë se kanë një monopol mbi “të vërtetën”, transmeton Klan Kosova.

Duke u bërë udhëheqësi i UKIP dy ditë para ditëlindjes së tij të 40-të, Nuttall, një ish-pedagog i historisë është një njeri i cili gjithmonë është duke “nxituar”.

Ai u lind në Bootle, Merseyside, më 30 nëntor 1976, dhe është pjesë e një familje katolike.

Pas largimit nga shkolla ai studioi shkenca sportive në kolegjin “North Lincolnshire”