Edhe një punëtor humb jetën në vendin e punës në Kosovë

Një punëtorë rreth të tridhjetave humbi jetën në kantier ndërtimi në lagjen 'Mati 1' në Prishtinë.

Periskopi.com Lajme

Familjarët po dyshojnë se nuk kishte siguri të mjaftueshme në punë. Mirëpo, punëdhënësi po i mohon akuzat e tilla.

Klani raporton se ai ishte nga Mitrovicë dhe sjell rrëfim nga vëllai i viktimës.

Ai thotë se mungesa e dërrasave në skele, sjellin deri tek kjo, e që sipas tyre, pak kompani në Kosovë i kanë ato.

Punëdhënësi ka mohuar akuzat për mos-kushte në punë, ndërsa Policia e Kosovës nuk jep detaje.

Flora Ahmeti, zyrtare për informim ka thënë vetëm se dyshohet se viktima u rrëzua.