Mitsubishi sjell makinën elektrike, që me një mbushje i kalon 400 kilometra (Foto)

Makina elektrike eX Concept është modeli që e ka punuar Mitsubishi, e i cili do të arrijë 400 kilometra me vetëm një mbushje.

Periskopi.com Tech/Auto

I pajisur me teknologji të lartë, kjo veturë është luksoze dhe komode, ndërsa ka elemente që u përngjajnë makinave të brendeve të njohura, transmeton Telegrafi.

Sistemi i hapjes së dyerve është punuar sikur ai nga Rolls-Royce, derisa pamja në përgjithësi është bazuar te automobilat me shumë stil.

Pjesa e përparme dhe e pasme duken sikur janë të shtypura, ndërsa gjerësia është e bollshme duke ia rritur hapësirën enterierit. /Telegrafi/

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-2

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-3

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-4

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-5

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-6

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-7

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-8

mitsubishi-sjelle-makinen-e-mahnitshme-elektrike-me-nje-mbushje-arrin-400-kilometra-foto-9