Menduh Thaçi jep dorëheqje nga PDSH

Menduh Thaçi tashmë ka dhënë dorëheqje, ai nuk do të jetë kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, raporton Periskopi.

Periskopi.com Lajme

Thaçi njofton se dorëheqja është e parevokueshme, e nuk do të jetë më as në Këshillin Drejtues të PDSH-së.

“Partinë Demokratike Shqiptare do t’a drejtojë në mënyrë kolektive Këshilli Drejtues deri në Kongresin e jashtëzakonshëm, data e mbajtjes e të cilit do të caktohet nga Kuvendi Qendrorë i Partisë. Koordinatorë i aktiviteteve u emërua Sekretari i Përgjithshëm z. Azem Sadiku, ndërsa unë mbetem ushtarë i bindur i Partisë Demokratike Shqiptare”, thotë Thaçi. / Periskopi

Menduh Thaçi thotë se rruga e UÇK-së nisi dhe përfundoi me Tetovën

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare në Maqedoni, Menduh Thaçi ka thënë se shqiptarët e Maqedonisë janë shumë meritorë për çlirimin e Kosovës.

Periskopi.com Lajme

Madje, sipas Thaçit, edhe konstruktimi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka startuar në Tetovë.

“Rruga e UÇK-së ka nisur dhe ka përfunduar me Tetovën dhe shqiptarët e Maqedonisë”, ka thënë Thaçi në një intervistë në Klan Kosova

“Kjo duhet të jetë në mbamendjen historike. Për t’iu treguar gjeneratave të reja. Kjo duhet të tregohet se ja vlen sakrifica për interesat kombëtare”.