Magjistralja Pejë- Prishtinë, sfidë për qeverinë (Video)

Në vitet e para të qeverisjes së PDK kur ministër i transportit ishte Fatmir Limaj kishte nisur projekti i ndërtimit të kësaj rruge nacionale.

Periskopi.com Lajme

Asnjë ministër prej atëherë nuk ka arritur që ta përfundoj këtë projekt. Qytetarët e kësaj ane janë ata që më shumti i vuajnë këto vonesa, transmeton Tribuna Channel.

E problemet me të cilat është ballafaquar Ministria e Infrastrukturës për zgjerimin e kësaj rruge, kanë qenë të natyrës financiare, shpronësimeve dhe me brezin hekurudhor.

Drejtori i Departamentit për menaxhimin e rrugëve, Skënder Gashi, tha se zgjerimi i rrugës Pejë – Prishtinë për këtë vit synohet të përfundojë në segmentin e Kievës rreth 800 metra dhe në tri segmente në hyrje të Pejës rreth 9 km.

Vërshohet magjistralja Prishtinë – Ferizaj (Foto)

Shkaku i të reshurave të mëdha është vërshuar një pjesë e magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Periskopi.com Uncategorized

 

Nga uji është vërshuar rruga që çon në Prishtinë. Në këtë rrugë edhe vitin e kaluar ka pasur probleme shkaku i të reshurave të shiut.

14997248_1090059944446757_1916365819_n 14971774_1090059714446780_1807477626_n