Projektligji për Trepçën kalon në lexim të parë, leximi i dytë sonte

94 deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë marrë pjesë në votimin për miratim në lexim të parë të Projektligjit për Trepçën.

Periskopi.com Lajme

Prej tyre, 82 deputetë kanë votuar për e 12 të tjerë kanë abstenuar. Asnjë votë nuk ka qenë kundër.

Projektligji shkon në Komision për amanandamentim.

Leximi i dytë dhe miratimi në tërësi i Ligjit është paraparë për sonte.