Arti i mahnitshëm me lëngje të derdhura…

Periskopi.com Galeria

Vizatimi është një prej arteve më madhështore në botë. Tipet e këtij lloji të artit dallojnë – ndërsa vizatimi me lëngje të derdhura është vërtetë unikat.

Artistja e njohur me nofkën, Vivi Mac, ka bërë emër në botë me vizatimet mu të këtij lloji – pra, me substancat e lëngshme të derdhura mbi sipërfaqe të ndryshme.

Ajo krijon portrete të pabesueeshme të figurave historike, të njerëzve të shoubiznesit, por dhe peizazhe interesante – duke përdorur substanca të lëngshme të derdhura mbi sipërfaqe, siç janë; kafja, qumështi, salcat, respektivisht ushqimet e ndryshme, apo dhe substancat në formë të pluhurit, si sheqeri, mielli etj.

Se çfarë është në gjendje të krijojë kjo artiste mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim, ku kemi përzgjedhur disa nga punimet e tij.

 

likuidi art 0001likuidi art 0002likuidi art 0003likuidi art 0004likuidi art 0005likuidi art 0006likuidi art 0007likuidi art 0008likuidi art 0009likuidi art 0010likuidi art 0011likuidi art 0012likuidi art 0013likuidi art 0014likuidi art 0015likuidi art 0016likuidi art 0017likuidi art 0018likuidi art 0019likuidi art 0020likuidi art 0021likuidi art 0022likuidi art 0023likuidi art 0024likuidi art 0025

Këto janë kushtet skandaloze në fabrikën e lëngjeve të frutave në Shqipëri (Foto)

Çdo ditë ne konsumojmë ushqime të cilët i blejmë në supermarket dhe çdo ditë ndeshemi me produkte të reja.

Periskopi.com Lajme

Për të gjitha ato çka konsumojmë, ne nuk kemi siguri në cilësinë e produktit.

Ajo çka mund të thuhet me siguri është fakti se të gjithë ne, nuk do i konsumonim shumë produkte në qoftë se do i shikonim se si prodhohen.

Fotot e vërtetojnë më së miri këtë gjë, gjithsesi përfundimet mund ti nxirrni vetë.

983693_601498356674813_5558147968140025630_n 1505528_601498250008157_9124198582597657605_n 1918860_601498403341475_7276972879916974996_n 12670702_601498430008139_343021429869076411_n-1 12670702_601498430008139_343021429869076411_n 942270_601498223341493_99179092123504078_n-1 11141378_601498323341483_5542689073102683646_n 11416188_601498383341477_3962840216981954646_n 942270_601498223341493_99179092123504078_n 10391868_601498206674828_3430348130254507368_n