Komandant Leka ‘godet’ Skender Hysenin, kërkon lirimin e Thaqit

Deputeti i Kosovës, nga radhët e LDK-së, Nuredin Ibishi, i njohur si komandant 'Leka', ka kritikuar kolegët e tij të partisë sa i përket arrestimit të komandantit të Policisë në Mitrovicë, Nehat Thaqi.

Periskopi.com Lajme

Të mërkurën ai ka thënë se arrestimi i Thaqit është goditje e rëndë për vendin dhe se kjo është vazhdimësi i një regjimi të tillë, sikurse ishte në të kaluarën.

“Autoritetet tona duhet të ndërmarrin masat e duhura për lirimin e Thaçit. Kjo tregon një sistem fragjil në sektorin e sigurisë”, tha ai, raporton Periskopi, duke përmendur me këtë rast edhe mungesën e bashkëpunimit ndërkombëtar në këtë çështje.