I kujton e gjithë Kosovë, Joakim Ryker dhe Jessen Peteresen aktualisht janë bashkë (Foto)

Joakim Ryker dhe Jessen Peteresen aktualisht janë bashkë.

Periskopi.com Lajme

Të qeshur shihen në fotografinë e sapo publikuar bashkë nga Bolonja e Italisë.

Komente të shumë kosovarëve kanë pasur pas publikimit të kësaj fotografie, raporton periskopi

Joakim Ryket ish shefi i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë në Kosovë, ishte përfaqësuesi i fundit Special i Sekretarit të Përgjithshëm në kreun e misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.

Ndërsa Soren Jessen Petersen ish-shefi i UNMIK-ut në Kosovë.

Gjermani dhe danezi  janë shumë të njohur për popullin e Kosovës./ Periskopi