Një lajm i papritur për iPhone 8

Periskopi.com Tech/Auto

Megjithëse kompania Apple e ka bërë praktikë lansimin e një iPhone të ri për çdo vit, duket se ndryshe qëndron puna me iPhone 8.

Analistët e Bankës Gjermane, në bazë të një hulumtimi kanë konstatuar se lansimi i iPhone 8 do të shtyhet për një kohë të pacaktuar, shkruan Bussines Insider.

“Raportet tregojnë se në këtë vit nuk do të ketë iPhone 8. Për shkak të disa ndryshimeve të mëdha teknike që pritet t’i ketë iPhone 8, duket se Apple nuk është ende e gatshme ta bëjë lansimin e tij brenda këtij viti”, shkruhet në raportin e Bankës Gjermane./Periskopi/

iPhone 8 do të jetë i lakueshëm

iPhone 8 i Apple, që vjen vitin e ardhshëm mund të jetë me ekran të lakuar. Sipas një shkrimi të Wall Street Journal, kompania e Kupertinos i ka kërkuar furnizuesve të saj aziatikë të rrisë prodhimin e ekraneve Oled, që janë më të lehtë dhe të prezantojë prototipe me një rezolucion më të lartë nga ajo e rivalit Samsung.

Periskopi.com Tech/Auto

Kjo është një lëvizje për të cilën Apple përgatitet për publikimin e stilit të madh vitin e ardhshëm, që do të festojë dhe 10-vjetorin e telefonit të tij. iPhone 8 do të vijë me një stil krejt ndryshe.

Sipas Wall Street Journal ai me ekran Oled të lakueshëm mund të jetë një nga modelet e ndryshme që Apple do të prezantojë, por edhe një ndër më të kushtueshmit, pikërisht për shkak të karakteristikave të ekranit.

Megjithatë bëhet fjalë vetëm për një prej 10 protitipeve mbi të cilat po punon kompania.