5 mijë euro në muaj do të paguajë Policia për ish-hotelin që do ta bëjë Stacion

Nga 1 marsi një pjesë e Policisë së Kosovës do të stacionohen në objektin që deri para pak muajve ka punuar si hotel.

Periskopi.com Lajme

 

Kontrata e nënshkruar me AKP-në për një vit dhe me mundësi vazhdimi do t’i kushtojë policisë 60 mijë euro.

Ka shumë kohë të gjatë që është përfolur largimi i policisë nga stacioni jugor 4 i Prishtinës.

Objektit që ishte nën menaxhim të pronarit të Kosova Petrolit, Bedri Selmani, i kanë mbetur vetëm muret.

Orenditë e brendshme, sipas AKP-së, janë marrë nga menaxhmenti i deriatëhershëm i hotelit.

Një pjesë e objektit para pak kohësh i është dhënë në shfrytëzim Federatës së Futbollit të Kosovës.

 

Hoteli më i madh në botë që kurrë nuk e vizitoi askush

Periskopi.com Video