Zyrtari i FFK-së jep dorëheqje

Dhuna e shfaqur në ndeshjet e fundit në futbollin kosovar e sidomos ajo e shfaqur në Prizren në ndeshjen Ballkani – Flamurtari ka irrituar tej mase futbolldashësit kosovar.

Periskopi.com Sporti

Dhe pikërisht kjo dhunë ka shtyre edhe punëtorin shume vjeçar ne futbollin kosovar, Hamdi Elshani të japë dorëheqje nga të gjitha funksionet që kishte në Federatën e futbollit të Kosovës.

Elshani ka dërguar një komunikatë për therandapost, ku i bënë te ditur arsyet që shtynë deri tek dorëheqja.

Letra e Hamdi Elshanit:

Të nderuar,

Me keqardhje ,por me bindje se është veprim i qëlluar ,ju ofroj dorëheqjen time nga të gjitha organet e FFK.

Nuk më lejon ndërgjegja dhe dinjiteti të jem bashkëpuntor me disa persona që për interesa shumë të ngushta veprojnë kunder FFK.

Në këtë veprim më shtynë ngjarjet gjatë ndeshjes KF”Ballkani”- KF” Flamurtari” zhvilluar më 13.11.2016 në Prizren.

Ndjehem i lumtur që gjatë periudhës së vështirë të futbollit të Kosovës 91-98 kam ndihmuar sadopak për mbijetesën e FFK. Gjithashtu edhe pas luftës punova për këndelljen dhe zhvillimin e FFK deri në arritjen e qëllimit madhor- pranimin në UEFA dhe FIFA.

Me respekt për FFK (pa personat e cekur).

Përshëndetje sportive!