Pse është i veçantë grupi i Kosovës?

Grupi I në të cilin gjendet Kosova për kualifikimet e Botërorit 2018 vlerësohet si i veçantë, por cila është arsyeja?

Periskopi.com Sporti

Ky grup, është i vetmi në të cilin marrin pjesë katër Përfaqësueses të cilat ishin pjesë e Europianit 2016.

Islanda, Kroacia, Turqia dhe Ukraina bëjnë pjesë në këtë grup.

Poashtu, ky grup vlerësohet edhe si më i barabarti, pasi të gjitha ndeshjet e para kanë përfunduar me rezultat 1:1.

grupi i kosoves/Periskopi.com