McGregor: Mayweather eja më thuaj në fytyrë

Pasi mediat krahasuan suksesin e Conor McGregorit me atë të Floyd Mayëeatherit, ku i fundit reagoi ashpër ndaj këtij krahasimi.

Periskopi.com Sporti

Por, nuk ka vonuar edhe kundërpërgjigjja e irlandezit duket thënë se Floydi ka frikë të ndeshet me atë.

“Floyd nuk është gati për këtë. Besoj se ai dëshiron një meç boksi dhe jo një luftë”, ka thënë McGregor.

“Dua 100 milionë dollar, para të thata për të luftuar me atë nën rregullat e boksit, ai është i frikësuar për një luftë të vërtetë”.

“Ai duhet të vij dhe të më thotë në fytyrë”, ka shtuar Conor për TMZ Sport.