Mustafi me fjalë të mëdha për Fenë Islame

Mbrojtësi i Arsenalit, Shkodran Mustafi ka folur për përkatësinë e tij fetare.

Periskopi.com Sporti

Ai thotë se studion shumë Kur’anin dhe fetë tjera, por shton se mbështetjen e gjen vetëm te Feja Islame.

“Nuk dua që njerëzit të mendojnë se pi birrë për shkak të një reklame”, deklaroi Mustafi.

“Studioj shumë Kur’anin, por edhe fetë tjera. Por, Kur’ani dhe profetët janë më afër meje, andaj shkoj edhe në Xhami për lutje. Religjioni im më ka ndihmuar shumë në karrierën time”, përfundoi ai.

24-vjeçari po shkëlqen me paraqitje te Arsenali. /Periskopi.com