Letra e plotë e dorëheqjes së deputetit Fadil Demaku

Është publikuar letër dorëheqja e tashmë deputetit të Kuvendit të Kosovës, Fadil Demaku.

Periskopi.com Lajme

Derisa Gjykata e Apelit vërtetoi aktgjykimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës ndaj Demakut dhe të tjerëve duke e publikuar këtë aktvendim të hënën, vetëm një ditë më vonë, të martën e datës 25 tetor, Demaku dha dorëheqje nga detyra e deputetit.

Në letrën e tij, Demaku tregon në pika të shkurtra arsyet që e shtynë atë të japë dorëheqje.

“Gjaku i dëshmorëve i derdhur për këtë vend, gjymtyrët e humbura të invalidëve të luftës, lufta e veteranëve, sakrifica e një populli të tërë do të jenë vlera të këtij vendi, deshën apo nuk deshën disa në këtë kohë”, shkruan ndër të tjera Demaku në letrën e tij të dorëheqjes.

Deputetët e Kosovës qajnë me lot kur përshëndeten me Fadil Demaku​n

Periskopi.com Video