Grup i vështirë i Kosovës në Euro 2018

Në Nyon të Zvicrës është bërë tërheqja e shortit për raundin preliminar për “Euro 2018” në futsall.

Periskopi.com Sporti

Kosova në raundin preliminar për “Euro 2018” në futsall është pjesë e Gripi E së bashku me Norvegjinë, Danimarkën dhe Qipron.

Është interesante se ekipi kosovar do të përballet me Qipron, shtet që nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.