Nuk do ta besoni se çka mund të ndodhë me stadiumin e Arsenalit

Arsenali po mendon për ndryshime të rëndësishme në “Emirates Stadium”. Klubilondinez ka nisur planin për të kaluar në furnizimin me energjidiellore, në të gjitha ambientet e stadiumit të tij.

Periskopi.com Sporti

Mësohet se, drejtuesit e “Topçinjve” të Londrës kanë nënshkruar një marrëveshje me një kompani të sektorit të energjisë diellore, që shumë shpejt do të realizojë plotësisht këtë plan të Arsenalit. E gjithë kjo lëvizje bëhet me synimin për të reduktuar kostot, emetimet dhe shpenzimet e tepërta.

Ndryshimi ambientalist i klubit londinez do të prekë edhe tifozët, të cilëve kompania “Octopus Energy” iu ofron kontratë për furnizimin e shtëpive me energji diellore.