Kurorëzohen Princ Leka II dhe Elia Zaharia

Mediumi britanik, “DailyMail”, kujton se si familja mbretërore shqiptare u dëbua nga vendi më 1939 pasi Shqipëria u pushtua nga fashistët italianë.

Periskopi.com Galeria

Princ Leka II dhe Elia Zaharia 20161008175028260 20161008175014976 20161008174956627 20161008174948716 20161008174940515 20161008174933554 20161008174926756 20161008174919427 20161008174907236 20161008174852916 20161008174845634 20161008174838994