Beteja e ashpër e shqiponjave me dronët (FOTO)

Në një betejë në mes artit të lashtë dhe të teknologjisë moderne, Ushtria e Francës, po mëson zogjtë grabitqar për të rrëzuar dronët e kontrolluar nga larg.

Periskopi.com Uncategorized

Dicka e tillë do të ndodh kur ato futen në hapësirën ajrore urbane, njofton Klan Kosova.

Janë  katër shqiponja të arta të cilat janë marrë në trajnim për luftën kundër dronëve me bateri, ku tashmë është bërë çështje problematike derisa në secilin dyqan lokale mund të blihet një gjë e tillë.

afp_i68s1

afp_i68s3

afp_i68s4