Dy bomba të pa shpërthyera gjenden në Podujevë

Në rrugën “Bedri Bajrami”, në Podujevë, një person ka raportuar se ka gjetur dy granata dore pa siguresa.

Periskopi.com Lajme

Policia ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa njësiti për deminim i FSK-së dhe KFOR-it Amerikan kanë tërhequr mjetet e dyshimta pa ndonjë incident