Kuçi – Stavilecit: Keni probleme të brendshme në pozitë, mos na ngarkoni me to

Ministri, Blerand Stavileci duke debatuar mbi një pajtim të mundshëm politik mbi procesin e demarkacionit me Malin e Zi theksoi se ky proces nuk është më vetëm çështje pozitë e opozitë.

Periskopi.com Lajme

“Nuk është çështje opozitë e pozitë. Është çështje që shqetëson edhe qytetarët ditë për ditë”, ka thënë Stavileci, transmeton Koha.net.

Mirëpo, në anën tjetër të tij sekretari i AAK-së i kujtoi Stavilecit se pozita ka probleme të brendshme dhe me to po e ngarkojnë edhe opozitën e qytetarët.

“Edhe një herë po ju them, e patët rastin që edhe përmes Kuvendit në seancë të rregullt të shkarkoheni prej situatës. Keni edhe probleme tjera që nuk po i dini me zgjedh dhe po na ngarkoni edhe neve, edhe qytetarëve”, ka thënë Kuçi drejtuar Stavilecit.

“Sot u detyruam të thërrasim një seancë për të ruajtur vlerat tona, identitetin tonë. Kjo do të na kushtoj shumë”, përfundoi Kuçi.