Shqiptari bëhet milioner me 10 euro (Foto)

Fati është treguar shumë dashamirës me një shqiptar, i cili ka fituar një shumë mjaft të mirë vetëm duke luajtur një shumë prej 10 eurosh.

Periskopi.com Sporti

Ai ka luajtur 5 ndeshje me pjesë duke arritur të “godasë” në shenjë. Koefiçienti i këtyre takimeve ka qenë 376.44 dhe me 10 euro, i riu fatlum ka fituar 3764 euro.

Një shumë e konsiderueshme në Shqipëri duke marrë parasysh faktin se ka luajtur vetëm 10 euro./Albeu

 

Mbyllen subjekte të lojërave të fatit në Prishtinë

Periskopi.com Video