Zogiani: Serbët janë pa konkurrencë në Kosovë me marrëveshjen për kodin telefonik

Avni Zogiani kritikon marrëveshjen e Kosovës dhe Serbisë për kodi telefonik shtetëror.

Periskopi.com Lajme

Ai thotë se me të, në tregun e telekomunikacionit, që është më fitimprurësi, një kompanie serbe i jepet qasje pa asnjë konkurrencë.

“Flasin për treg të lirë që 17 vjet, e këndej një kompanie në tregun më fitimprurës, atë të telefonisë mobile, i jepet qasje në treg pa asnjë konkurrencë… ‘Ëe believe in a free market’ (Ne besojmë në tregun e lirë)!”, ka thënë Zogiani./ Periskopi