Ngjashmëria mes këngëve të Arilenës dhe Leonora Jakupit (Video)

Se këngëtarët huazojnë në mes vete këtë e kemi kuptuar. E fundit është kënga “Nëntor” e këngëtares Arilena Ara, e cila ka ngjashmëri të madhe me këngën “Këngë e pa kënduar”, nga Leonora Jakupi.

Periskopi.com Showbiz

E njëjta këngë e Leonora Jakupit vite më parë ka qenë pjesëmarrëse në festivalin “Kënga Magjike” e cila gjithashtu është akuzuar për vjedhje, madje janë krijuar edhe emisione për këtë këngë, transmeton Sovrani.

ga minuta e parë tek kënga e Leonora Jakupit, është e njëjtë me minutën e 2.43 në këngën e Arilenës.

Kujtojmë që të dyja këngët janë të orkestruara nga i njëjti individ nga kompozitori Darko Dimitrov.