Kryeministri bëri hapin e parë për punëtorët e arsimit të viteve të 90-ta

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, së bashku me ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, priti në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), të kryesuar nga kryetari Rrahman Jasharaj.

Periskopi.com Lajme

Gjatë takimit u bisedua për temat në interes të punëtorëve të arsimit, me ç’rast u theksua përkushtimi për adresimin e çështjeve konkrete, raporton periskopi

Në takim u arrit pajtimi që shumë shpejtë MASHT-i së bashku me Ministrinë e Financave, Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe SBASHK-un të takohen që të fillojnë adresimin e çështjeve që lidhen me punëtorët e arsimit të viteve të 90-ta./ Periksopi