Suspendohet tetë oficerë korrektues

Sot janë suspenduar tetë oficerë korrektues me vendim të Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Periskopi.com Lajme

“Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka pranuar Aktakuzën e ngritur nga Prokuroria Themelore në Prishtinë – Departamenti për Krime të Rënda, ku është informuar se ndaj tetë oficerëve korrektues të Qendrës së Paraburgimit në Gjilan dhe Qendrës së Paraburgimit në Lipjan, është ngritur aktakuzë për veprën penale ‘Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtarë’”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Drejtësisë, transmeton Koha.net.

Më poshtë janë inicialet e oficerëve korrektues që janë suspenduar:

 

  1. G.S
  2. XH.D
  3. K.RR
  4. M.M
  5. A.L
  6. D.B
  7. M.M
  8. A.S