Snapchat zbulon risinë e radhës

Snapchat zbuloi se tani do të lansoi linjën e syzeve të cilat do të jenë me wireless dhe do të mund të bëhet video me to, syzet mund të blihen vetëm nga një makinë e verdhë dhe e buzëqeshur në afërsi të një plazhi në Kaliforni

Periskopi.com Tech/Auto

Po pra, e dëgjuat mirë, ky ndryshim që vjen në Shtator, do të bëjë lëvizjen e parë nga App në Hardware dhe në të njejten kohë kompania do të riemërohet në Snap Inc transmeton Periskopi

Syzet të quajtura Spectacles do të dalin në shitje për $129.99 mirëpo ka një kusht, ato do të mund të blihen vetëm në makinat e shitjes të quajtura Snapbots, të cilat ngjajnë shumë me Minionsat.

2

Makina e parë ka zbarkuar në palzhin Venecia pranë selisë së Snapchat, dhe gjithashtu është krijuar një hartë për konsumatorët në mënyrë që ata t’i gjejnë edhe makinat e tjera.

Ende nuk dihet numri i sakt mirëpo deri tani ka pasur syze të listuara nw ne Ebay qw kapnin shifrwn deri nw $950. Periskopi