Skulpturat moderne dhe origjinale të këtij shekulli (Foto)

Periskopi.com Galeria

Skulpturat moderne janë bërë për t’i befasuar njerëzit dhe t’i ndryshojnë përshtypjet dhe idetë e tyre rreth asaj se çfarë në të vërtetë është arti.

Një Michelangelo i këtij shekulli do të duhej të ishte në gjendje që ta mashtrojë gravitetin, të zbulojë ligjet e reja biologjike, të krijojë ngjyra të reja dhe të na frymëzojë që të ëndërrojmë për gjëra të reja.

Ne vendosëm që t’ju tregojmë disa skulptura moderne dhe të pazakonta